Search for:

Politiecontroles voor Vakantieverkeer op Kennedyweg | surinametoday.com

Terwijl het vakantieseizoen in volle gang is en mensen massaal naar vakantieoorden trekken voor ontspanning, heeft Unit Verkeer Midden van de politie een belangrijke aankondiging gedaan. Ze voeren momenteel snelheidscontroles uit aan de Kennedyweg ter hoogte van Republiek om de verkeersveiligheid te handhaven.

Tijdens deze controles zal de politie nauwlettend letten op de snelheid van voertuigen en de geldigheid van de benodigde documenten, waaronder rijbewijzen. De politie benadrukt het belang van het naleven van de geldende verkeersregels en het zorgen voor de correcte documentatie van voertuigen.

Bestuurders worden aangemoedigd om verantwoordelijk te handelen, vooral als ze alcohol hebben genuttigd. Het advies is om in dat geval iemand anders te laten rijden om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen.

De politie is vastberaden om de verkeersveiligheid te waarborgen en vraagt de medewerking van alle weggebruikers om een veilig en plezierig vakantieseizoen te garanderen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d