Search for:

BEP Criticus Roep om Vernieuwing

In een recent interview heeft Bennie Miranda, een prominente criticus en assistent-woordvoerder van de Partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), zijn bezorgdheid geuit over de huidige koers van de partij en haar rol binnen samenwerkingen met grotere politieke spelers in Suriname.

Miranda, die al geruime tijd zijn ongenoegen uit over de passieve propagandavoering van de BEP, benadrukte het belang van zelfstandigheid en groei voor de partij. Hij riep op tot het streven naar minstens 5 tot 6 parlementszetels en stelde dat de partij niet afhankelijk mag blijven van andere politieke krachten om haar doelen te bereiken.

De BEP, een partij met een lange geschiedenis van bijna 50 jaar, heeft volgens Miranda aanzienlijk potentieel en getalenteerde leden, maar hij bekritiseert de zwakke politieke strategie├źn die momenteel worden toegepast. Hij merkte op dat het winnen van slechts twee zetels bij verkiezingen onvoldoende is voor een partij van haar kaliber.

Miranda drong aan op een heroverweging van de propagandavoering en het adopteren van een meer dynamische en eigentijdse benadering. Hij pleitte voor een actievere betrokkenheid van de partij met het Surinaamse volk, inclusief het organiseren van evenementen zoals “meet the people” om rechtstreeks te communiceren met de kiezers. Hij benadrukte ook het belang van representatieve programma’s om het bredere publiek aan te spreken.

Terwijl de BEP onlangs een vernieuwde koers aankondigde, benadrukte Miranda zijn teleurstelling dat de partij tot nu toe vasthoudt aan oude methoden. Hij roept op tot verandering en modernisering om de BEP te helpen gedijen in de snel veranderende Surinaamse politieke arena.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d