Search for:

President Santokhi: Foutieve Berichten over IMF-Goedkeuring USD 53 Miljoen

In een recente ontwikkeling heeft president Chandrikapersad Santokhi van Suriname gereageerd op foutieve berichtgeving in de Surinaamse media met betrekking tot de vermeende goedkeuring van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). De president benadrukt dat deze berichten niet op waarheid berusten en dat het IMF nog niet heeft vergaderd over de derde review van Suriname.

De vergadering met het IMF, waarbij minister Stanley Raghoebarsing van Financiën en Planning en zijn team aanwezig zijn, staat gepland voor de namiddag. De beslissing van het IMF omtrent de derde review van Suriname moet nog worden genomen en afgewacht.

President Santokhi benadrukt het belang van nauwkeurige en betrouwbare berichtgeving in deze cruciale tijden voor de economische stabiliteit en het herstel van Suriname. Het verspreiden van onjuiste informatie kan onnodige onrust veroorzaken en het vertrouwen in de regering en haar beleid ondermijnen.

De president roept op tot geduld en het vermijden van speculatie totdat het officiële besluit van het IMF bekend is gemaakt. Hij benadrukt dat zijn regering zich blijft inzetten voor het herstel van de economie en het welzijn van de Surinaamse bevolking.

Het kantoor van de president zal nauwlettend blijven volgen en rapporteren over de ontwikkelingen na de vergadering met het IMF later op de dag.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d