Search for:

Voetganger aangereden door pick-up op Tjon A Kietweg

Een voetganger raakte zondagmiddag gewond toen hij werd aangereden door een pick-up op de Tjon A Kietweg in Suriname. Het incident vond plaats rond 15.30 uur ter hoogte van de Tjon A Kietweg, waar de bestuurder van de pick-up in de richting van de Indira Gandhiweg reed.

Volgens de verklaring van de pick-up bestuurder moest hij uitwijken voor een tegenligger, wat leidde tot

het tragische incident waarbij de voetganger aan de linkerzijde van de weg werd geraakt. De voetganger liep verwondingen op en werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

De Surinaamse politie reageerde snel op de melding en kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar de omstandigheden van het ongeval. Als onderdeel van het onderzoek moest de pick-up bestuurder zijn rijbewijs tijdelijk afstaan aan de politie. Na het onderzoek ter plaatse kreeg de bestuurder toestemming om zijn reis naar zijn plaats van bestemming voort te zetten.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d