Search for:

Inbrekers Plunderen Goudopkoopbedrijf in Gongrijpstraat, Suriname

In de nacht van zondag op maandag hebben meedogenloze inbrekers ernstige schade aangericht bij een goudopkoopbedrijf gevestigd aan de Gongrijpstraat in Suriname. De criminelen wisten toegang te verkrijgen tot het gebouw door het dievenijzer van een van de ramen met een snijbrander door te snijden.

Eenmaal binnen hebben de dieven waardevol goud uit een kluis ontvreemd, met een geschatte waarde van 300.000 USD. Dit goudopkoopbedrijf fungeert ook als een juwelierszaak waar sieraden te koop zijn, en de indringers hebben geen enkele aarzeling getoond om ook de uitgestalde sieraden in een vitrinekast mee te nemen.

Opmerkelijk is dat er bloedsporen zijn ontdekt in de zaak, wat doet vermoeden dat een van de inbrekers zichzelf tijdens de misdaad heeft verwond.

De politie van Geyersvlijt werd onmiddellijk na de ontdekking van deze brutale inbraak gealarmeerd en is ter plaatse gekomen om een grondig onderzoek uit te voeren. Tot op heden ontbreekt echter elk spoor van de inbrekers, en er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De lokale autoriteiten roepen het publiek op om informatie te verstrekken die kan helpen bij het oplossen van deze zaak en de daders ter verantwoording te roepen. De veiligheid van de gemeenschap staat voorop, en een snelle oplossing van deze zaak is van groot belang.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d