Search for:

Verdachte van agressie en bedreiging aangehouden na drie weken op de vlucht

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdag 23 september 2023 de 26-jarige verdachte R.M. aangehouden in de directe omgeving van zijn woonadres in het ressort Livorno. De arrestatie volgde op aangifte van het slachtoffer G.A., die op maandag 4 september 2023 een incident meldde bij het politiebureau Livorno.

Volgens het verslag van de aangever was hij op die bewuste dag onderweg naar huis en merkte hij op dat er in de Slagbalstraat een feest gaande was. Feestgangers hadden tafels en stoelen op de weg geplaatst, waardoor hij als autobestuurder niet verder kon rijden. G.A. verzocht zijn buurjongen R.M. om het meubilair te verwijderen, zodat hij zijn weg kon vervolgen. Een ruzie ontstond echter tussen de twee buren, culminerend in een gewelddadig incident waarbij R.M. zijn buurman in een wurggreep nam en een vuistslag in zijn gezicht toebracht. Bovendien bedreigde R.M. G.A. met een scherp voorwerp, wat resulteerde in doodsbedreigingen.

Na het voorval slaagde de verdachte erin om bijna drie weken uit handen van de politie te blijven. Pas op 23 september 2023 werd hij opgespoord en aangehouden, waarna hij overgedragen werd aan de politie van het bureau Livorno.

Na zijn aanhouding is R.M. voorgeleid en in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het onderzoek naar dit incident zal nu verdergaan, terwijl R.M. zich moet verantwoorden voor de aanklachten van agressie en bedreiging die tegen hem zijn ingediend.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d