Search for:

Gewapende Overval op Woning en Chinees Restaurant

In de vroege uren van afgelopen nacht hebben vier criminelen een gewapende roofoverval gepleegd in een woning annex Chinees restaurant gelegen aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. De overvallers maakten een aanzienlijke buit, waaronder 130.000 Surinaamse dollars, 300 euro en 300 Amerikaanse dollars.

Het slachtoffer van de overval, de 40-jarige X.Z., meldde dat een van de daders gewapend was met een vuistvuurwapen. Alle overvallers waren gekleed in het zwart. Tijdens de gewelddadige confrontatie raakte de in China geboren X.Z. gewond, met een lichte zwelling aan zijn rechteroog als gevolg.

Volgens de getuigenis van X.Z. drongen de overvallers het pand binnen door een raam aan de linkerzijde van het gebouw te forceren. Na het beroven van de woning en het restaurant verlieten ze de plaats op dezelfde manier, via hetzelfde raam.

De politie van Livorno was snel ter plaatse om onderzoek te verrichten, maar tot op heden ontbreekt elk spoor van de daders. Naast de geldbedragen werden ook een pinpas, mobiele telefoons, sieraden en belangrijke documenten gestolen.

Het onderzoek naar deze gewapende overval is nog in volle gang, en de autoriteiten roepen getuigen op om zich te melden met informatie die kan helpen bij het opsporen van de verdachten. De veiligheid van de lokale gemeenschap staat voorop, en de politie doet er alles aan om deze zaak op te lossen en de daders te berechten.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d