Search for:

Brand verwoest stenen woning en Toyota Wish-voertuig

In de vroege ochtenduren is een stenen woning en een Toyota Wish-voertuig verwoest door een verwoestende brand aan de Schotelweg in Suriname. Het incident vond plaats rond 04.00 uur ‘s nachts en had een dramatische impact op het leven van de bewoner en zijn eigendommen.

Een 84-jarige alleenstaande man woonde in het nu verwoeste huis, maar gelukkig bleef hij ongedeerd. De brand veroorzaakte echter begrijpelijkerwijs grote emotionele schade bij de bewoner. Zijn huis, inclusief alle bezittingen, ging volledig verloren in de vlammenzee, aangezien de woning niet tegen brand verzekerd was.

Volgens de bewoner begon de brand onder een afdak voor het huis, waar zijn Toyota Wish-voertuig geparkeerd stond. De exacte oorzaak van de brand moet nog worden vastgesteld en zal naar verwachting het onderwerp van onderzoek zijn door de lokale autoriteiten.

Het huis was aangesloten op het elektriciteitsnet van het Surinaamse energiebedrijf EBS, maar dit bleek helaas niet voldoende om de brand te voorkomen of te blussen. Gelukkig hebben zich bij het incident geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De politie van Lelydorp was ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar de oorzaak van de brand en om verdere details te verzamelen over dit tragische incident.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d