Search for:

Brandweer voorkomt tragedie

Op vrijdagavond, kort voor 23.00 uur, moest het Korps Brandweer Suriname wederom uitrukken voor een woningbrand, deze keer in Paramaribo-Noord. Het incident vond plaats aan de Mozartstraat, waar bewoners bijna geconfronteerd werden met een ramp terwijl ze bezig waren met het verbranden van afval op hun achtererf.

Het gevaarlijke incident ontstond toen tijdens het verbranden vermoedelijk vliegvuur oversloeg naar de woning, waardoor deze vlam vatte. Dankzij het snelle en kordate optreden van de brandweerlieden werd erger voorkomen. Desondanks heeft het achterste gedeelte van de woning aanzienlijke brand- en schroeischade opgelopen.

Gelukkig deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar de gevolgen van de brand hadden veel ernstiger kunnen zijn als de brandweer niet snel had ingegrepen. De politie van Geyersvlijt was ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van de brand.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d