Search for:

Politie waarschuwt voor gevaarlijk gebruik van “Pikachu”

De Surinaamse politie heeft een dringende waarschuwing afgegeven aan de gemeenschap over het toenemende gebruik van de gevaarlijke drug genaamd “Pikachu,” ook bekend als vloeibare MDMA. Dit psychedelische middel, dat ook in de volksmond bekendstaat als “Sukru,” wordt steeds populairder onder jongeren en jongvolwassenen, vooral tijdens feesten en speciale gelegenheden.

Pikachu, een variant van methylenedioxymethamphetamine (MDMA), heeft verontrustende effecten op degenen die het gebruiken. Naast het veroorzaken van een roes, stimuleert het ook seksuele driften, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

De drug wordt meestal aangetroffen in kleine plastic buisjes en kan verschillende kleuren hebben. De politie meldt dat er toenemende gevallen zijn waarbij kwaadwillige individuen opzettelijk Pikachu in dranken, wijnflessen en cocktails van nietsvermoedende mensen plaatsen. Dit leidt ertoe dat het slachtoffer ongewenst sterke seksuele driften ervaart, wat kan leiden tot seksueel misbruik en andere ernstige gevolgen.

Om de gemeenschap te beschermen, roept de politie iedereen op om uiterst voorzichtig te zijn met hun drankjes tijdens feesten en bijeenkomsten. Het is van vitaal belang om nooit iemand de gelegenheid te geven om onbewaakte drankjes of voedsel voor u te bereiden. De autoriteiten zullen streng optreden tegen individuen die in het bezit zijn van deze levensgevaarlijke drug en tegen degenen die opzettelijk anderen drogeren.

Bovendien zijn er strenge maatregelen aangekondigd tegen personen die betrapt worden op de verkoop van Pikachu. Het is essentieel voor iedereen in de gemeenschap om zich bewust te zijn van de risico’s en samen te werken met de politie om deze gevaarlijke praktijken uit te roeien.

De politie benadrukt het belang van veiligheid en roept op tot waakzaamheid en samenwerking om het gebruik van Pikachu en de daaruit voortvloeiende gevaren te bestrijden. Het is van het grootste belang om deze waarschuwing serieus te nemen en de verspreiding van deze gevaarlijke drug te stoppen, zodat de gemeenschap veilig kan blijven.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d