Search for:

Vrouw in Suriname overvallen en mishandeld in haar woning

In de nacht van zondag op maandag werd een schokkende overval gepleegd op een 34-jarige vrouw in Suriname. De vrouw bevond zich in haar woning, gelegen in een zijstraat van de Magentaweg, toen drie criminelen genadeloos toesloegen. 

Volgens lokale berichten forceerden de overvallers een raam om toegang te krijgen tot de woning van het slachtoffer. Een van de daders was gewapend met een vuistvuurwapen, een ander had een mes bij zich, terwijl de derde overvaller ongewapend was.

De vrouw werd onmiddellijk gekneveld en brutaal mishandeld, wat resulteerde in een ernstige zwelling aan haar linkeroog en een pijnlijke snijwond aan haar bovenbeen.

De overvallers gingen er vandoor met een buit bestaande uit 3.500 euro, 4.000 Surinaamse dollars, een waardevolle halsketting en meerdere mobiele telefoons. Na de overval lieten ze het slachtoffer gekneveld achter in haar woning.

In een schokkende wending rende de vrouw naakt naar haar buren om hulp te zoeken, nadat ze zichzelf had weten te bevrijden.

De politie van De Nieuwe Grond kwam snel ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar de brute overval. Op dit moment ontbreekt echter elk spoor van de daders, die nog voortvluchtig zijn.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d