Search for:

25-Jarige Heethoofdige Aangehouden na Vernieling Autoruit

Op 3 oktober 2023 werd een 25-jarige verdachte, bekend als R.R., aangehouden door de politie Centrum in verband met de vernieling van een autoruit. Het incident vond plaats nadat R.R., die op 28 augustus 2023 als passagier in een arbeidersbus zat, beweerde te zijn bedreigd door de bestuurder van een personenauto.

This image has an empty alt attribute; its file name is 4-ZEKER-Politieauto-2-1-1024x576.jpg

Volgens getuigenverklaringen reed de bestuurder van de arbeidersbus de personenauto klem, waarna R.R. een kapmes tevoorschijn haalde en meerdere malen op de voorruit van de personenauto insloeg. De schade aan de autoruit werd geschat op aanzienlijke kosten, met een offerte van SRD 10.000 die door de benadeelde partij werd gepresenteerd.

Na intensief politieonderzoek wist de politie van Centrum de verdachte R.R. op te sporen en aan te houden op verdenking van vernieling. Tijdens de voorgeleiding heeft R.R. bekend betrokken te zijn geweest bij het strafbare feit. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om R.R. in voorlopige hechtenis te nemen in afwachting van verdere juridische stappen.

Het politiebureau in Centrum heeft de leiding over het lopende onderzoek naar deze zaak. Vernieling van eigendommen is een ernstig strafbaar feit, en de autoriteiten zullen de zaak grondig onderzoeken om de verantwoordelijkheid vast te stellen en passende maatregelen te nemen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d