Search for:

Levering van Arrestantenvoeding Hervat na Betalingsconflict

Vandaag heeft het Korps Politie Suriname aangekondigd dat de levering van arrestantenvoeding weer normaal zal plaatsvinden na een tijdelijke onderbreking als gevolg van een betalingsconflict. Dit besluit komt na constructief overleg tussen de leveranciers van arrestantenvoeding en het ministerie van Justitie en Politie.

Het betalingsgeschil kwam aan het licht na een bericht dat verscheen in de ochtendeditie van de Times of Suriname met als kop ‘Vanaf vandaag geen warme maaltijd voor arrestanten; leveranciers arrestantenvoeding verhit’. Dit nieuws veroorzaakte bezorgdheid over de voeding van arrestanten.

Volgens de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname waren de leveranciers gestopt met leveren vanwege onbetaalde facturen. Achterstallige betalingen bleken de oorzaak te zijn van het tijdelijke gebrek aan voeding voor arrestanten. De politie heeft echter verzekerd dat deze financiële kwesties snel zullen worden opgelost, zodat de levering van arrestantenvoeding weer volgens normale procedures kan worden hervat.

Dit nieuws zal naar verwachting opluchting brengen voor zowel de politie als de arrestanten, en zorgt ervoor dat de voeding en welzijn van arrestanten niet langer in gevaar zijn. De Surinaamse autoriteiten benadrukken het belang van een soepele samenwerking met leveranciers om ervoor te zorgen dat essentiële diensten zoals voeding voor arrestanten niet in gevaar komen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d