Search for:

Bromfietsongeval laat twee gewonden achter op de Magentakanaalweg

Zondagavond laat, iets na 23.00 uur, hebben een bromfietser en zijn bijrijder, een man en een vrouw, verwondingen opgelopen bij een verkeersongeval op de Magentakanaalweg in Suriname. Beide slachtoffers werden snel na het incident afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling.

Volgens de verklaring van de bromfietser, die betrokken was bij het ongeval, zou een bestuurder van een tegenliggende auto zijn voorrijder hebben ingehaald en onbedoeld op de rijhelft van de bromfietser terecht zijn gekomen, wat resulteerde in een aanrijding tussen de twee voertuigen. De bestuurder van de auto zou echter na het incident zijn doorgereden, zonder zich om de gewonden te bekommeren.

De lokale politie werd onmiddellijk op de hoogte gesteld van het incident en is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. Op dit moment is het nog niet duidelijk of de bromfietser en zijn bijrijder daadwerkelijk in botsing zijn gekomen met een ander voertuig, omdat er geen zichtbare schade aan het rijtuig van de slachtoffers werd waargenomen.

Het politieonderzoek naar dit incident is nog steeds aan de gang. Autoriteiten doen een oproep aan eventuele getuigen of personen met informatie over het ongeval om zich te melden bij de politie en te helpen bij het vaststellen van de toedracht van het incident.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d