Search for:

De regering heeft zich niet gehouden aan zijn woord

Amzad Abdoel heeft in een exclusief gesprek met Suriname Today stevige kritiek geuit op de huidige regering van Suriname. Abdoel beweert dat de regering haar beloften niet nakomt en dat het land worstelt met wijdverbreide corruptie.

In het interview met Suriname Today gaf Abdoel aan dat de regering zich niet heeft gehouden aan de beloften die ze tijdens hun verkiezingscampagne aan het volk hebben gedaan. “De regering heeft iets anders beloofd en doet nu iets anders,” zei Abdoel. “Er is geen enkel beleid waarbij men kan zeggen dat het goed gaat in ons land.”

Een van de meest verontrustende aantijgingen van Abdoel was de bewering dat corruptie een dagelijkse realiteit is in Suriname. “Elke dag horen we verhalen van corruptie en wanbeheer van overheidsmiddelen,” zei hij. “Dit ondermijnt niet alleen het vertrouwen van het volk in de regering, maar het schaadt ook de economie en de toekomst van ons land.”

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d