Search for:

Tragisch ongeval 27-jarige man verongelukt tijdens het omhakken van manjaboom

Op zondag 8 oktober 2023 heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan aan de Tampoeaweg in het ressort Santo Boma, waarbij een 27-jarige man, S.D., om het leven is gekomen tijdens het omhakken van een manjaboom.

Het incident vond plaats in de rustige gemeenschap van Santo Boma, waar de politie van het bureau Santo Boma snel ter plaatse kwam na melding van het ongeval. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer, S.D., aan, die helaas geen tekenen van leven meer vertoonde.

Volgens het voorlopige onderzoek was S.D. samen met twee andere mannen, S.R. en G.A., bezig met het omhakken van een manjaboom. S.D. was verantwoordelijk voor het zagen van het deel van de stam waar de vertakking van de boom begon. Op een noodlottig moment rolde de stam tijdens het zagen, waarbij een uitstekende tak hem in het gezicht raakte, wat resulteerde in het verlies van zijn bewustzijn.

De twee andere mannen brachten het bewusteloze slachtoffer onmiddellijk naar zijn woning. Ongeveer tien minuten later, terwijl ze onderweg waren naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, vertoonde S.D. echter geen tekenen van leven meer. Een arts die ter plaatse kwam, kon alleen de dood van S.D. vaststellen.

Op dit moment is het lichaam van S.D. nog niet vrijgegeven aan de nabestaanden, in afwachting van verder onderzoek door de autoriteiten.

Dit tragische incident heeft de gemeenschap van Santo Boma diep geschokt, en onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van S.D. terwijl zij omgaan met dit verlies. De lokale autoriteiten zullen blijven samenwerken om de oorzaken van dit ongeval grondig te onderzoeken en te zorgen voor de nodige ondersteuning aan de betrokken families.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d