Search for:

Verdachte aangehouden na gewelddadige beroving en seksueel misbruik

In de vroege ochtend van zaterdag 7 oktober 2023 heeft het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) de verdachte S.B. aangehouden, nadat hij betrokken was bij een schokkend incident in Rijsdijk. De 63-jarige buurvrouw van de verdachte werd in haar woning beroofd en seksueel misbruikt, waarna zij de moed vond om zich te verweren.

Het schokkende incident vond plaats in een woning aan de Keetje Jovalstraat, waar de wetsdienaren van het politiebureau Rijsdijk na een melding van beroving onmiddellijk ter plaatse kwamen voor onderzoek. Bij aankomst troffen zij een 63-jarige vrouw aan, gekneveld en achtergelaten door de verdachte.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat de verdachte, S.B., de vrouw tijdens de beroving onder dreiging van een wapen seksueel heeft misbruikt voordat hij de woning verliet. Dapper wist het slachtoffer de verdachte tijdens de aanval te verwonden met een scherp voorwerp. De verdachte vluchtte vervolgens met een onbekend geldbedrag, terwijl hij zijn wapen, mobiele telefoon, pet, korte broek en onderbroek in de woning achterliet.

Een buurtonderzoek bracht aan het licht dat de achtergelaten goederen toebehoorden aan de buurman, S.B. Dankzij zorgvuldig speurwerk wist het RBTM de verdachte S.B. aan te houden en over te brengen naar het politiebureau Rijsdijk.

Dit incident heeft de lokale gemeenschap diep geschokt en roept vragen op over de veiligheid in de buurt. Het onderzoek naar dit verontrustende incident zal doorgaan om de verdachte volledig verantwoordelijk te houden voor zijn daden en om de veiligheid van de gemeenschap te waarborgen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d