Search for:

Verdachte gearresteerd voor meerdere diefstallen

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op maandag 9 oktober 2023 met succes een verdachte gearresteerd op verdenking van meerdere diefstallen die zich op verschillende tijdstippen en locaties in het ressort hebben voorgedaan.

De verdachte, die geïdentificeerd is als R.R., werd aangehouden na een aangifte van diefstal in een Suribetshop, waarbij een mobiele telefoon werd gestolen. Na intensief politieonderzoek werd R.R. gelokaliseerd en gearresteerd. Bij zijn arrestatie werden de gestolen mobiele telefoon en visnetten in beslag genomen. Het bleek dat hij ook verdacht werd van inbraak in een winkel in Nieuw Nickerie, waarbij de gestolen visnetten betrokken waren.

Tijdens het lopende onderzoek deden nog twee andere winkeliers aangifte van diefstal tegen R.R. De winkeliers beweerden dat de verdachte op verschillende tijdstippen goederen uit hun winkels had gestolen, wat het totaal aantal diefstallen waarmee hij in verband wordt gebracht, deed toenemen.

R.R. is momenteel in hechtenis genomen in afwachting van verdere gerechtelijke procedures. Het politieonderzoek naar zijn betrokkenheid bij deze diefstallen is nog gaande, en hij zal verder worden ondervraagd en geconfronteerd met de beschuldigingen tegen hem.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d