Search for:

Jermaine Karg op weg naar Mister Universe competitie

Op woensdag 11 oktober 2023 heeft Jermaine Karg, de huidige Mister Suriname, een bezoek gebracht aan Vice-President Ronnie Brunswijk. Tijdens dit bezoek deelde Karg zijn prestaties en behaalde trofeeën met de VP, die duidelijk onder de indruk was van zijn indrukwekkende reeks overwinningen.

Op 17 november aanstaande zal Jermaine Karg deelnemen aan de prestigieuze Mister Universe competitie in Colombia, georganiseerd door The International Fitness and Bodybuilding Federation (IFBB). Hij vroeg tijdens zijn bezoek aan VP Brunswijk om ondersteuning bij het dekken van de financiële kosten, waaronder tickets en verblijf. De winnaar van deze competitie zal de felbegeerde IFBB Body-Builder titel ontvangen en zich kwalificeren voor de IFBB Elite Pro Wedstrijd, die hetzelfde weekend plaatsvindt. Dit dient als voorbereiding op het Wereldkampioenschap van 2024.

Karg is vastberaden om zijn titel als Mister Suriname te behouden en zal op 4 november 2023 voor de vierde keer deelnemen aan de Mr. Suriname-wedstrijd, die gehouden wordt in Thalia.

VP Brunswijk beloofde tijdens het bezoek zijn steun aan Karg toe te zeggen en wenste hem veel succes. Hij bedankte de heer Karg voor zijn toewijding en bijdrage aan de internationale vertegenwoordiging van Suriname. Het is algemeen bekend dat de Vice-President een warm hart heeft voor sporters en hun prestaties ondersteunt. We kijken uit naar de verdere successen van Jermaine Karg en wensen hem alle succes op zijn weg naar de Mister Universe competitie.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d