Search for:

Diefstal van Tractoronderdelen en Brandstof in District Nickerie

Op zaterdag 14 oktober 2023 heeft de heer R.J. aangifte gedaan van een diefstal die heeft plaatsgevonden op zijn woonadres aan de Roderijstweg in het district Nickerie. De gestolen goederen omvatten waardevolle tractoronderdelen en brandstof, waarvan de daders nog niet zijn geïdentificeerd.

R.J. meldde dat de gestolen onderdelen toebehoorden aan zijn zwager, wiens tractoren op zijn eigendom waren geparkeerd. Op die bewuste ochtend, tijdens zijn routinecontrole, ontdekte hij tot zijn schrik dat een starter, een dynamo en een voorwiel aandrijvings-as waren verdwenen. Naast de tractoronderdelen werden er ook twee jerrycans met diesel en smeerolie gestolen.

De zaak is momenteel in onderzoek bij de lokale politie van het politiebureau Henar. Ondanks het feit dat de politie actief werkt aan het oplossen van de zaak, blijft de identiteit van de verdachte(n) nog onbekend.

Het publiek wordt opgeroepen om enige informatie te delen die kan leiden tot het achterhalen van de verdachte(n) en het herstellen van de gestolen goederen. Eventuele getuigen of personen met relevante informatie worden verzocht contact op te nemen met de politieautoriteiten.

Diefstal is een ernstig misdrijf dat de lokale gemeenschap schaadt en de veiligheid van burgers in gevaar brengt. Het is van groot belang dat daders verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en dat gestolen eigendommen worden teruggegeven aan hun rechtmatige eigenaars.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d