Search for:

Vriendin gearresteerd wegens diefstal van gouden bracelet

Een incident in Livorno heeft tot de arrestatie van een vrouw geleid nadat haar vriend aangifte had gedaan bij de politie. Op vrijdag 6 oktober 2023 meldde B.M., 39 jaar oud, zich bij het politiebureau Livorno om zijn vriendin B. aan te geven wegens de vermeende diefstal van zijn kostbare gouden bracelet ter waarde van SRD 25.000.

Het voorval vond plaats tijdens een autorit naar de stad, waar B.M. zijn vriendin B. vertelde dat hij van plan was een gouden vingerring voor haar te laten maken. Hij liet haar ook zijn nieuwe gouden bracelet zien voordat hij deze in de asbak van zijn auto plaatste. Na een wandeling in de stad brachten ze de avond samen door in het huis van B.M.

Echter, de volgende ochtend, nadat B.M. zijn vriendin B. had afgezet, ontdekte hij dat zijn waardevolle bracelet uit de asbak was verdwenen. In WhatsApp-gesprekken met zijn vriendin gaf ze aanvankelijk aan dat ze de bracelet per ongeluk had meegenomen, vervolgens beweerde ze dat een boze geest haar had gedwongen om de bracelet weg te nemen, en ten slotte zei ze dat ze deze aan een onbekende man had verkocht.

Na de aangifte van B.M. heeft de politie van bureau Livorno de vriendin aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de zaak loopt nog, en de verdachte zal zich moeten verantwoorden voor de beschuldigingen van diefstal.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d