Search for:

Verdachte ingesloten na inbraak in opvangcentrum

Op donderdag 19 oktober 2023 heeft er een inbraak plaatsgevonden in een opvangcentrum, waarbij een persoonlijke tas met daarin een geldbedrag van SRD 12.500 en een bankpas werd gestolen. De benadeelde, D.S. (20), had zijn persoonlijke tas veilig opgeborgen in zijn klerenkast, die hij had afgesloten met een hangslot. Echter, bij zijn terugkeer ontdekte hij dat zijn klerenkast was opengebroken.

Na een politieonderzoek werd de 42-jarige N.K., ook bekend als “Boetjoe,” ge√Įdentificeerd als de vermoedelijke dader. “Boetjoe” was eerder een bewoner van het opvangcentrum en had nog steeds toegang tot de faciliteit. Hij wordt ervan verdacht de inbraak te hebben gepleegd nadat hij de kamer van het slachtoffer was binnengegaan met gereedschap en daarbij de kamergenoten van D.S. de kamer uitstuurde.

“Boetjoe” was tijdens het politieonderzoek ter plaatse onder invloed van alcohol en ontkende enige betrokkenheid bij de diefstal. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd “Boetjoe” in verzekering gesteld.

Het onderzoek naar deze zaak wordt voortgezet door de politie van Bureau Nieuwe Haven om de details rond deze inbraak en diefstal volledig te verhelderen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d