Search for:

President Santokhi onthult ambitieus infrastructuurplan voor Suriname

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag een baanbrekend infrastructuurplan onthuld dat gericht is op het transformeren en moderniseren van Suriname. Het plan, genaamd “Suriname 2030: Bouwen aan een Sterke Toekomst”, omvat een reeks projecten die de economie zullen stimuleren, de levenskwaliteit van burgers zullen verbeteren en het land wereldwijd zullen positioneren als een aantrekkelijke bestemming voor investeerders en toeristen.

Tijdens de persconferentie benadrukte President Santokhi de dringende behoefte aan verbeteringen in de infrastructuur van Suriname. “Onze visie is om Suriname te transformeren tot een moderne en veerkrachtige natie, en dat begint met de ontwikkeling van onze infrastructuur”, verklaarde de president. Hij voegde eraan toe dat dit plan niet alleen zal helpen bij het creëren van nieuwe banen en zakelijke kansen, maar ook bij het verbeteren van de bereikbaarheid en het algemene welzijn van het volk.

Dit ambitieuze infrastructuurplan zal worden gefinancierd via zowel binnenlandse als internationale investeringen en zal de komende jaren worden uitgevoerd. President Santokhi benadrukte zijn toewijding aan het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het opbouwen van een welvarende toekomst voor Suriname. “Samen zullen we werken aan het verwezenlijken van deze visie en de toekomst van ons prachtige land vormgeven,” besloot de president.

Dit plan markeert een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van Suriname en belooft een nieuw tijdperk van groei en welvaart voor het land en zijn burgers.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d