Search for:

Grootschalige Schade Door Regen en Windstoten in Ressort Nieuwe Haven

Op zaterdag 11 november 2023 heeft een hevige combinatie van regen en rukwinden aanzienlijke schade aangericht in het ressort Nieuwe Haven. De wijken Land van Dijk en het Molenpad werden zwaar getroffen, waarbij de daken van verschillende gebouwen werden weggerukt door krachtige windstoten.

Een opvallend incident vond plaats bij het verlaten Leo Victor Sportcomplex, waar het dak van een tribune werd losgerukt en neerkwam op een voertuig dat achter het complex geparkeerd stond. De schade aan zowel gebouwen als voertuigen is substantieel.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en de politie, waren snel ter plaatse om de getroffen gebieden te beoordelen en noodzakelijke assistentie te verlenen. De situatie is nog in ontwikkeling, en de autoriteiten werken eraan de schade op te nemen en de getroffenen te ondersteunen.

Blijf op de hoogte voor verdere updates over de nasleep van deze ongewone weersituatie in Nieuwe Haven.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d