Search for:

ARBEIDER AANGEHOUDEN VOOR VERDUISTERING VAN SRD 85.000.

De verdachte K.M. (41) is op dinsdag 14 november 2023 door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld na afstemming met het O.M.

Op woensdag 23 november 2023 werd door de aangever J.I. op het politiebureau Uitvlugt aangifte gedaan tegen zijn arbeider ter zake oplichting en verduistering waarbij een bedrag van SRD 85.000 is verduisterd.

Uit het onderzoek is gebleken dat K.M. de benadeelde zover heeft gekregen om hem SRD 85.000 te geven voor de bouw van een loods inclusief zijn arbeidsloon. De verdachte bracht na ontvangst van het geld verschillende smoesjes op, echter kwam er van de bouw van de loods niets terecht. Na het doen van de aangifte werd de opsporing van de verdachte door een hulpofficier van Justitie gelast.

Tijdens een verkeerscontrole van het Regio Bijstand Team Paramaribo werd de verdachte K.M. als bijrijder positief herkend en door de wetsdienaren aangehouden.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van het resort Uitvlucht voortgezet.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d