Search for:

Opspraak rondom Verduistering van Frans Voertuig: Twee Verdachten Aangehouden

In een recente ontwikkeling op maandag 13 november 2023 heeft de politie twee verdachten, G.M. en G.G., gearresteerd in verband met de verduistering van een zwartgelakte Nissan Navara. De zaak omvat aanklachten zoals heling, valsheid in geschrifte, oplichting en verduistering.

De aangifte werd gedaan in september 2023, nadat in april van datzelfde jaar de eigenaar van het voertuig, met toestemming, het aan S.E. had uitgeleend. Echter, S.E. hield zich niet aan de afspraak en verduisterde het voertuig.

Opmerkelijk genoeg werd het gestolen voertuig op zondag 12 november 2023 gesignaleerd in het ressort Rijsdijk. In samenwerking met de lokale politie werd G.M., die het voertuig in zijn bezit had, aangehouden.

Tijdens de voorgeleiding beweerde G.M. dat hij toestemming had van zijn oom, G.G., om het voertuig te lenen. G.G. verklaarde echter dat hij het voertuig als onderpand had genomen van een persoon genaamd “Y”, die in de schuld bij hem stond. Opvallend is dat “Y” gebruik maakte van vervalste documenten met persoonsgegevens van de eigenaar van het voertuig, waarop G.G. onwetend heeft ondertekend.

De politie zet nu de zoektocht voort naar de verdachten S.E. en “Y”, terwijl de zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude voor verder onderzoek. Deze ontwikkeling werpt een scherp licht op de gecompliceerde aard van deze zaak, waarbij verschillende strafbare feiten samenkomen.

Geef een reactie

×

Like us on Facebook

%d